کانکس کارگاهی

کانکس کارگاهی

کانکس کارگاهی کاربرد های زیادی دارد که مهمترین آن برای اسکان کارگران پروژه یا دفتر اداری می باشد.از نظر قیمت بسیار مقرون به صرفه و ارزان است. برای کارکنانی که در پروژه‌های ساختمانی و عمرانی نیاز به استراحت دارند، از کانکس کارگاهی استفاده می‌شود .

کانکس کارگاهی

زیرا پروژه‌های کاری پس از مدتی به اتمام می‌رسند و در محلی جدید شروع به کار می‌کنند. از همین رو کانکس‌های پیش ساخته که قابلیت جابجایی دارند برای این مشاغل بسیار مناسب هستند.

کانکس کارگاهی را می‌توان با مشخصات فنی و امکانات دلخواه سفارش داد. متریال مصرفی برای ساخت انواع کانکس کارگاهی دارای بالاترین کیفیت هستند و مقاومت بالایی دارند. از همین رو می‌توان از کانکس‌های کارگاهی، سالیان سال استفاده نمود.

کانکس کارگاهی

کانکس کارگاهی چیست ؟

کانکس کارگاهی یا کانکس کارگری ، سازه‌ای قابل حمل است که به منظور استفاده در بخش‌های صنعتی، ساختمانی و سایر کاربردهای مختلف به کار می‌رود.

این سازه‌ها معمولاً از استراکچری با پروفیل 40*40 با روکش ورق گالوانیزه ساخته شده‌اند و از قابلیت حمل و نقل آسان بهره می‌برند. به دلیل مقاومت و ایمنی بالا، کانکس‌های کارگاهی می‌توانند به عنوان فضایی برای کار در شرایط سخت مورد استفاده قرار گیرند.

اسکلت کانکس

از دیگر کاربردهای کانکس کارگاهی می‌توان به مسکونی ، بازارچه ، دفتر اداری ، کیوسک فروشگاهی ، آشپزخانه، آزمایشگاه ، ایستگاه‌های پایگاه‌های نظامی و غیره اشاره کرد. همچنین ، با توجه به قابلیت‌های ساختاری آن‌ها ، کانکس‌های کارگاهی می‌توانند به راحتی برای ترکیب و ایجاد فضاهای بزرگتر نیز استفاده شوند.

انواع کانکس کارگاهی :

  • کانکس کارگاهی سبک :

کانکس کارگاهی

از کانکس کارگاهی سبک زمانی در پروژه های کوتاه مدت از این سازه پیش ساخته استفاده می کنند.

شاسی این نوع از کانکس ها معمولاً به صورت اسکی از تیرآهن IP14 سبک و استراکچر از پروفیل 40*40 ضخامت 1 میل می باشد که با ورق گالوانیزه رنگ کوره ای پوشانده شده است. عایق این نوع کانکس معمولاً از پلی استایرن 4 سانت می باشد.

این کانکس ها دو عدد پنجره دارند که به صورت تک جداره و از جنس آلومینیومی یا PVC تک جداره  و به شکل کشویی ساخته شده است. همچنین درب کانکس های سبک از نوع تک جداره هستند و از ورقه های آلومینیوم و یا PVC تک جداره ساخته شده اند.

دیوار پوش های داخلی آن از جنس PVC است. دیوار پوش های این نوع از کانکس  قابل شستشو هستند و  کف کانکس معمولاً از تخته 16 میل نئوپان یا MDF  که با کفپوش PVC پشت نمد پوشیده شده است.

شبکه سیم کشی این سازه ها برای اتصالات برق و تلفن به شکل روکار و با داکت های PVC استاندارد راه اندازی می شود.همچنین داخل این سازه ها کلید، پریز و همچنین چراغ های روشنایی به صورت داخلی و بیرونی قرار گرفته است که به یک فیوز مینیاتوری متصل هستند

  • کانکس کارگاهی سنگین:

استراکچر کانکس

این نوع از کانکس های کارگاهی از مصالح بسیار با کیفیت و مقاومی ساخته می شوند و به علت استفاده از آهن آلات سنگین در ساخت آن ها، به کانکس های کارگاهی سنگین مشهور شده اند. برای کارگاه های بلند مدت و یا پیمانکاری که کار طولانی و پیوسته انجام می دهد این کانکس بسیار لازم و ضروری است؛ زیرا یک بار امکانات لازم و دلخواه را انجام می دهند و تا سال ها کانکس را استفاده می کنند. این کانکس ظاهر ساده و مقاوم دارد.

شاسی این کانکس ها از تیر آهن های بسیار سنگین IP16 ذوب آهن می باشد. اسکلت آن ها از جنس پروفیل های 40*40 با ضخامت به اندازه ۲ میلی متر با استفاده از جوش های ممتد به همدیگر متصل شده اند.

کف کانکس های کارگاهی سنگین از جنس تخته هایی ضد آب و با ضخامت حدودا ۱۸ میلی متر است که به همراه کفپوش های پی وی سی با طرح پارکت نصب می شوند. پوشش خارجی بدنه سقف کانکس کارگاهی سنگین از ورقه های گالوانیزه به ضخامت 0.50 میلیمتر دارند و با رنگ الکترواستاتیک رنگ آمیزی شده اند.

عایق بدنه در این نوع از کانکس از عایق پلی استایرن با دانسیته بالا و یا از پشم سنگ 4 سانت متری در بدنه و در سقف از پشم شیشه استفاده می شود

کانکس پانلی

در بعضی از مواقع مهندسان مجبور هستند که در مناطق خیلی سرد و یا خیلی گرم کار کنند؛ در این شرایط انتخاب کانکس های سنگین و سبک انتخاب مناسبی نیست و خریداران باید از کانکس ساندویچ پنل استفاده نمایند. به طور کلی بدنه های این کانکس ها مثل یخچال می باشد و در جداره آن ها عایق هایی از جنس پلی اورتان قرار گرفته است. این نوع از کانکس کارگاهی بسیار ماندگار هستند و طول عمر بالایی دارند، همچنین تبادل حرارتی کمی با محیط اطراف خود خواهند داشت.

در نتیجه گرما و سرمای محیط نمی تواند به این کانکس ها وارد و یا خارج شود. مصالح اصلی به کار برده شده در این کانکس ها از نوع ساندویچ پانل است که به شکل پیش فرض، دیواره و سقف همه آن ها حدودا ۴ سانتی متری می باشد. البته در شرایط محیطی و آب و هوایی سخت و دشوار می توان این کانکس کارگاهی را با ضخامت هایی به اندازه ۶ تا ۸ سانتی متر برای عایق بندی بهتر ساخت.

شاسی های به کار رفته در ساختار این کانکس ها از جنس تیر آهن های سنگین با  IP14  شرکت ذوب آهن است که به شکل دور کلاف یا اسکی ساخته می شوند.

اسکلت کانکس کارگاهی ساندویچ پانل، از جنس پروفیل 80*40 در بدنه کانکس و 40*40 در کف کانکس با ضخامتی به اندازه ۲ میلی متری با استفاده از جوش های ممتد به همدیگر چسبیده شده اند. کف کار این کانکس ها معمولا از تخته های MDF  و ضد آب PLAYWOOD ساخته شده است و دارای ضخامت ۱۶ میلی متری می باشد. در کف کار کانکس های ساندویچ پنل کفپوش های پی وی سی از نوع پشت نمد و با طرح پارکت نصب شده است.

سقف این کانکس ها به همراه پوشش خارجی بدنه آن ها از عایق هایی از جنس پلی اورتان با دانسیته 40  ساخته شده است که با ضخامت تقریبی ۴ سانتی متری به شکل تزریقی تهیه شده اند.

در پوشش خارجی این کانکس ها دو تا پنجره از نوع دو جداره و با جنس PVC کار گذاشته شده است، البته معمولاً درب کانکس ساندویچ پنل هم از نوع PVC دو جداره می باشدو یا به سفارش مشتری درب از جنس ساندویچ پانل ساخته می شود .

دیوار پوش های داخلی این مدل از کانکس کارگاهی هم از جنس ورق گالوانیزه می باشد که می توان به سفارش مشتری از PVC روکشدار استفاده نمود.

سیستم های سیم کشی این سازه ها جریان برق و تلفن را به شکل روکار و به وسیله داکت های PVC استاندارد به خوبی انتقال می دهند. در داخل این کانکس ها کلید، پریز و چراغ های روشنایی وجود دارد که به وسیله فیوز مینیاتوری کنترل می شوند.

کانکس سایدینگ

کانکس های کارگاهی سایدینگ، همان کانکس های طرح کلبه ای هستند که از نظر شکل ظاهری مشابه آلاچیق ها و کلبه ها ساخته می شوند. سقف این کانکس ها را با ورق های رنگی کار کرده اند که دارای طرح های سفالی است و بدنه آن ها طرح های افقی دارد؛ علت نامگذاری این کانکس ها هم همین می باشد. از طرفی به این مدل از کانکس کارگاهی، کانکس کانادایی هم گفته می شود؛ چون که ویلا های موجود در کشور کانادا دارای خطوط افقی می باشند. همچنین این کانکس ها را به دلیل مقاومت بالایی که در برابر شرایط محیطی دارند برای مصارف اداری و اقامتی به کار می برند.

قیمت کانکس کارگاهی :

قیمت انواع کانکس های کارگاهی به عواملی مثل نوع کانکس، ابعاد آن، نوع متریال و مصالح به کار برده شده در آن ها و کاربردی که دارد، وابسته است. به طور کلی، کانکس هایی که ابعاد بزرگ تری دارند به خاطر این که مصالح بیش تری در ساخت آن ها به کار رفته است، گران تر از بقیه سازه ها هستند. از طرفی قیمت این کانکس ها متناسب با سبک و سنگین بودن آن ها هم تغییر می کند‌.

به این نکته توجه کنید که کانکس کارگاهی سنگین را بیش تر در پروژه های عمرانی و کیوسک های سبک تر را برای طرح های راه سازی و معدن استفاده می کنند.

یکی از عواملی که بر روی قیمت این سازه ها اثر می گذارد طول مدت زمان پروژه است؛ مثلا اگر بخواهید برای طولانی مدت بر روی یک پروژه کار کنید مسلما باید کانکس هایی بخرید که با مصالح محکم تر ساخته شده اند. در نتیجه هزینه بیش تری هم باید برای این کانکس ها بدهید. همچنین چند اتاقه بودن و چند طبقه بودن کانکس کارگاهی هم بر روی قیمت آن تاثیر گذار است. کانکس های کارگاهی را می توان به صورت تک خوابه تا چند خوابه، یک طبقه تا دو طبقه و یا دو قلو ساخت. قیمت کانکس های چند طبقه و چند اتاقه، گران تر از کانکس های تک اتاقه می باشد.


شرکت کانکس سبلان در زمینه ی خرید کانکس و یا فروش کانکس  خدمات گسترده ای را در داخل ایران دارد . از این رو مشتریان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند از راه های زیر با ما در ارتباط باشند :

وبسایت شرکت کانکس سبلان : WWW.SABLANCONEX.COM
تلفن تماس دفتر مرکزی : 02637311815
تلفن تماس مدیر فروش : 09121362058


 

2 comments

    1. قیمت کانکس 2/40*4 کارگاهی از 26 میلیون شروع میشه که باتوجه به متریال قیمت تغییر میکنه برای اطلاع از قیمت و مشخصات فنی می توانید هر روز با شماره تلفن 09121362058 – 02637311815 تماس بگیرید.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *